Nyheter & Artiklar

God jul önskar Veteranklubben Saab

Bäste Saabveteran!

Så närmar sig år 2023 sitt slut och vi kan summera ett första år med helt normal verksamhet efter pandemin. Efter stadgeändring har vi för första gången kunnat välkomna medlemmar från Saab Underwater Systems.

Vi har kunnat genomföra hela sex stycken föreningsmöten med föredrag och vi har gjort två företagsbesök, till Saab Bandytlig i Nyköping och till Saab Barracuda i Gamleby. Föredraget av Peter Nilsson om ”Framtidstankar kring svenskt stridsflyg” och Lars Tossman’s föredrag om ”Saab Aeronautics-varit är vi på väg” blev en lyckad kombination som gav oss en bra helhetsbild av Saab Aeronautics idag och vägen framåt.

Vi har kunnat fortsätta serien med lunchföredrag under hösten och vi har ”provkört” filmvisning under lunchen i november och december. Ännu en del, del 33 av Saab-minnen med intressanta uppsatser publicerades.

Vi har nu påbörjat planeringen för år 2024 och den första träffen blir årsmötet den 19 februari. Styrelsen vill tacka för året som gått och hoppas få se många av er på våra aktiviteter under 2024.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År 2024!

Vänliga hälsningar Styrelsen för Veteranklubben Saab

Dela gärna inlägget

Facebook
X (tidigare Twitter)
LinkedIn

Fler nyheter

Nyheter

Sommarhälsning från styrelsen

Läs mer

Nyheter

Besök av Lars Tossman och Ewa Forslund på Flygets Hus

Läs mer

Meddelande från styrelsen

Veteranklubben Saab lanserar ny webbsida

Läs mer

Logga in

I inloggat läge får du åtkomst åt allt material hos klubben.